Sunteți familiarizați cu conceptul de gratar metalic?

Notiunea „gratar metalic” este evidenta pentru toată lumea.

Cuvântul „grilaj” este mai puțin familiar pentru mulți, dar acoperă totuși un articol destul de cunoscut, prezent în viața noastră de zi cu zi, sub diferite forme (capace de canale, paliere exterioare, scări, etc.) și, prin urmare, este un termen familiar pentru majoritatea oamenilor.

Pe de altă parte, „gratar metalic” ar putea să îi nedumerească pe mulți oameni, care s-ar putea să nu înțeleagă despre ce este vorba.

Bineînțeles, denumirea în sine ne dă ușor de ghicit, așa că nu este nevoie de prea multă imaginație pentru a ne da seama ce înseamnă, dar haideți să aruncăm o privire mai atentă, deoarece în acest caz nu mai este vorba de clasica grilă de trecere.

Gratarul metalic este o soluție foarte bună pentru construcții și industrie.

Există cazuri în care utilizarea pasarelelor nu este posibilă din cauza distanțelor mari de trecere. Există o companie* în Germania care a dezvoltat gratarul metalic tocmai în acest scop. Alternativ, acestea sunt, de asemenea, utile în aplicații în care este necesară o suprafață antiderapantă pentru a obține cea mai mare siguranță și stabilitate a treptelor.

Pot fi utilizate pe diferite modele de suprafețe, pentru a obține un spectru larg de aplicații pentru aceste gratare metalice.

Mai există o altă caracteristică care nu este deloc neglijabilă.

Gratarele metalice îndeplinesc, de asemenea, cerințe estetice ridicate, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate și pentru placarea și umbrirea fațadelor arhitecturale și industriale.

Iată câteva imagini:

Rezistența la alunecare testată a treptelor din gratare metalice prezentate în imagini este clasa R9-13 (această mențiune este mai degrabă pentru experți :))

Beneficii:

– pot fi utilizate pentru distanțe mari de legătură (creare de punți)
– finisaj special ignifugat disponibil
– instalare simplă și rapidă

În cazul în care doriți mai multe informații despre aceste gratare metalice, permiteți-ne să menționăm aici câteva cuvinte cheie, pentru situația în care doriți să adresați întrebări unui profesionist și astfel să puteți fi preciși în formulare 😉

metal, aluminiu, inox, suprafată convexă, perforat în două direcții cu o margine ascuțită, suprafață convexă perforată, convex, profil concav, profil convex, perforație ovalizată

* MEISER România este membru al Grupului MEISER, lider mondial în distribuția de grătare metalice. Pentru a ține pasul cu tendințele comerciale actuale și pentru a oferi clienților noștri servicii de cea mai bună calitate, am lansat recent magazinul nostru online.

Este important pentru dumneavoastră să aveți acces la gama noastră de produse în orice moment al zilei, de oriunde? În acest caz, vizitați magazinul nostru online la adresa web: www.grataremetalicemeiser.ro. Vă oferim o gamă largă de grătare metalice, trepte și profile metalice la diferite dimensiuni.

Previous post Cum te pot ajuta cărţile de vizită să faci o impresie bună?
Next post Iata cum stii ca ai ales un wedding planner de lux pentru nunta ta!