Noi absolvenți ai școlii de bucătari au susținut examenul azi la Eurodeal – Formare Profesională.

Cu un număr total de 16000 de cursanți, dintre care peste 3000 de bucătari, Centrul de Formare Profesională Eurodeal este unul care a oferit tinerilor, care sunt la început de drum și persoanelor care doresc să facă o meserie de aur în domeniul gastronomiei șansa de a învața arta culinară de la cei mai buni formatori.

Chiar astăzi a avut loc un nou examen la cursul de bucătar. Cu mari emoții, viitorii bucătari și-au prezentat preparatele culinare. Acestea au fost diversificate, având o paletă colorată de preparate.

Printre preparatele culinare de nota 10 au fost: Homar american, vită în sos de vin, rulada de pui în bacon, cannelloni con salmone, tartă cu somon fumee. Nici deserturile nu au fost mai prejos cheesecake cu fructe de pădure și tartă cu lime.

Dacă vă doriți să urmați o carieră în acest domeniu, vă recomandăm să vă înscrieți la acest curs de bucătar. Pentru informații suplimentare puteți vizita https://cursuridecalificare.ro/.

Previous post Dacă te îngrași în 3 ani, nu te aștepta să slăbești în 30 de zile! Sfaturi de la antrenorul Caramalău Marian!
Next post O fotografie face cât o mie de cuvinte… iar Iulian Tugui, fondatorul photic.ro este alături de dumneavoastră în momentele frumoase din viață