Moda de toamnă pentru bărbați – ultimele tendințe în 2021. Cum să porți un trening casual

Vrei să fii elegant, dar confortabil, în timp ce te relaxezi acasă?

Alegerea pantalonilor este esențială pentru a obține un echilibru perfect între stil și confort. Căutați materiale premium, cum ar fi cașmir, lână sau mătase, așa cum sunt pantalonii Adidas Regista.

Când aveți nevoie de un strat superior mai ușor pentru aspectul îmbrăcămintei de lounge, alegerea firească este un hanorac. Căutați un hanorac simplu, dar de efect, cu caracteristici funcționale, așa cum este un hanorac Nike. Disponibil pe mai multe culori neutre, te ajută la combinații simple pentru o ținută casual. Cu un aspect simplu și caracteristici departe de simple, este hanoracul perfect pentru ansamblul tău casual.

Pot să port hanorac cu blugi?

Hanoracele Nike sunt casual și versatile. Se pot purta cu blugi, joggers sau pantaloni scurți. Cheia este să se potrivească culorile.

Care este cel mai bun material pentru un trening?

Nylonul și poliesterul sunt cele mai utilizate țesături de îmbrăcăminte activă, deoarece sunt respirabile, ușoare și absorbante de transpirație. Treningurile din bumbac au devenit, de asemenea, populare,

Ce top poți purta cu pantaloni Nike?

Dacă sunteți în căutarea unor alternative de purtat cu pantalonii de trening, nu veți greși cu un pulover simplu cu guler, un pulover cu gât în ​​V sau o cămașă cu nasturi.

O ținută de îmbrăcăminte de casual perfect decorată nu este despre strălucire sau modele moderne. Este vorba de a combina câteva piese simple, dar bine structurate și de a evidenția câteva detalii speciale.

Când vine vorba de accesorizarea unui trening, cheia este menținerea acestuia casual. Nu adăugați accesorii pe care nu le-ați arunca peste echipamentele de gimnastică; o șapcă, o geantă sunt mai mult decât suficiente.

Merită, de asemenea, să folosiți accesorii ca modalitate de a vă scoate în evidență treningul. Adăugați o șapcă sau chiar o pereche de ochelari de soare.

Vrei haine care să îți scoată în evidență fizicul și să creezi un aspect modern chiar și atunci când ești confortabil și relaxat. Alege piese care ți se potrivesc bine. Nu alegeți tricouri supradimensionate sau pantaloni scurți largi. Un tip bine stilat ar trebui să poată arăta bine chiar și atunci când călătorește sau se relaxează acasă.

Previous post Grow & Glow – un nou slogan pentru iXpr, o viziune aliniat, o nouă abordare
Scandinavian Next post Locul de luat masa- tendintele pe care trebuie sa mizezi