Mobila living

Petrecem atât de mult timp în living-ul nostru, ne relaxăm, ne uităm la televizor și acum poate chiar lucrăm de acasă.

Așa că mobilierul nostru de living room  trebuie să fie mereu în tendințe. Din acest motiv, este mai important ca niciodată să alegem un mobilier living care să ne facă să ne simțim bucuroși și confortabili.

Living room tău este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante, dacă nu chiar cele mai importante, spații din casa ta. Este adesea prima cameră pe care oaspeții o întâlnesc și probabil acolo unde tu și familia dvs. vă petreceți majoritatea timpului împreună.

Din aceste motive, este crucial să vă puneți propria ștampilă pe acest spațiu de locuit. Vrei ca sufrageria ta să te reflecte pe tine și personalitatea ta. Prin urmare, este recomandabil să planificați spațiul pentru a obține aspectul cel mai important pentru dvs.

Atunci când selectați mobilier living, este important să luați în considerare factori precum calitatea, dimensiunea și atracția estetică. De asemenea, trebuie să vă gândiți dacă doriți să aveți o temă în spațiul dvs. și dacă doriți un living formal sau informal.

Deci, cum să alegi mobilier living care arată elegant, se potrivește bugetului tău și va schimba întreaga cameră?

Există câteva lucruri importante de reținut atunci când aranjați mobilierul de living:

Stabiliți punctul focal al camerei și aranjați mobilierul în jurul acesteia. În unele camere,  punctul focal  va fi o caracteristică existentă, cum ar fi un șemineu sau o fereastră, iar în unele, va fi ceva pe care îl aduceți în cameră, cum ar fi un  televizor .

Folosiți mobilierul pentru a crea zone de conversație. Oamenii ar trebui să poată vorbi confortabil între ei fără să-și încordeze gâtul sau să strige. Dacă camera este deosebit de mare, vă recomandăm să creați câteva zone de conversație diferite.

Nu uitați de fluxul de trafic. Lăsați suficient spațiu pentru ca oamenii să se plimbe prin camera, astfel încât să poată ajunge cu ușurință dintr-o parte în alta a camerei.

Rafturile modulare pot crea un aranjament personalizat, fără costurile de personalizare și pot fi adăugate ulterior, dacă este necesar.

Culoarea este la fel de importantă pentru proiectarea unei mobile living moderne, precum ar fi în orice alt spațiu. În timp ce maro și negru sunt culori minunate din care să alegeți, cu greu vă limitați la acestea atunci când vă planificați spațiul. Acest spațiu oferă o privire frumoasă asupra a ceea ce se poate întâmpla chiar și cu o combinație simplă de albastru și maro. Amestec de culori calde și reci în acest spațiu lovește un ton perfect de echilibru.

Mobilierul contemporan este renumit pentru liniile sale curate și elegante. Cel mai adesea, culorile utilizate sunt tonuri neutre, precum bejuri, albe și creme. Mai des decât lemnele tradiționale, lacul negru, metalul și sticla sunt utilizate cel mai frecvent.

Cumpărați mobila living moderna de culoare deschisă care se amestecă cu pereții dvs. pentru a crea iluzia spațiului lărgit.

Până acum, probabil că aveți un milion și una de idei pentru a crea camera de zi perfectă. V-ați ales mobilierul și vă gândiți la modalități de a face o cameră bună grozavă. O modalitate de a oferi instantaneu camerei de zi mai mult factor wow este să adăugați câteva piese de accent.

Nu uitați să vă luați timp atunci când alegeți mobilierul de living și să luați în considerare toate cele de mai sus.

Previous post Meci amical între naționalele de fotbal ale procurorilor și jurnaliștilor
Next post TOP 3 piese vestimentare bărbătești cu care poți realiza o mulțime de ținute