Domeniile Sâmburești, pe prima poziție în topul celor mai vizibile branduri de vin pe Facebook în luna octombrie 2019

Topul lunar al celor mai vizibile branduri în online și pe Facebook este realizat pe baza datelor ZeList Monitor și fbMonitor, platforme de monitorizare și analiză ale companiei TreeWorks, care acoperă brandurile prezente în online.

Datele pentru brandurile din categoria vin sunt prezentate mai jos în 5 slide-uri, pentru fiecare indicator.

INDICATORII

Online visibility se referă la vizibilitatea online a brandurilor din categoria respectivă. Sunt agregate toate menționările, împărțite pe cele 3 categorii: presă online, bloguri + forumuri, rețele sociale. Informația cuprinde și evoluția numărului total de menționări pentru brandurile din categorie față de luna anterioară și numărul de surse pe care au fost realizate aceste menționări.

Top expresii reprezintă defalcarea pe brandurile luate în considerare pentru categorie a numărului de menționări, a numărului de surse pe care au fost realizate aceste menționări și a numărului estimat de impresii generate de aceste menționări (pentru fiecare brand în parte).

Facebook Activity se referă la vizibilitatea agregată a paginilor de Facebook luate în calcul în categorie și sunt prezentate câteva informații de interes: informații privind numărul agregat de interacțiuni al fanilor, rata medie de răspuns, tipurile de postări (text sau video) și evoluția față de perioada anterioară.

Facebook top players reprezintă defalcarea paginilor de brand luate în calcul la Facebook Activity pentru categorie. Aici pot fi regăsiți patru indicatori: Fans, Posts, Interactions și Share of Voice (calculat din suma tuturor paginilor din baza de date pentru categorie, nu doar din cele afișate).

În secțiunea Facebook Timing sunt defalcate pe zile numărul de postări și interacțiuni (likes, comments, shares la postări) agregate ale paginilor luate în considerare în cadrul categoriei, număr care a fost defalcat pe intervale orare.

ZeList Monitor este serviciul de monitorizare și analiză a blogosferei, twittosferei și presei online.

fbMonitor prezintă într-un mod structurat acele metrice care reflectă eficiența comunicării pe o pagina de Facebook, atât în mod absolut, cât și prin raportare la concurență sau la o perioadă anterioară. Platforma oferă companiilor posibilitatea de a determina care este eficiența demersurilor de comunicare în cadrul paginii proprii de Facebook.

Previous post Cele mai importante motive pentru a utiliza becuri LED
Next post Cum alegi firma potrivită de Web design & Web development