De ce ar trebui sa alegi o trupa cover pentru nunta ta

De ce ar trebui sa alegi o trupa cover pentru nunta ta?

Daca nunta voastra se apropie si doriti sa o transformati intr-un eveniment de neuitat, care este cel mai bun mod de a face asta? Angajati o trupa cover sau aduceti un DJ pentru a oferi muzica de dans? Intotdeauna este mai bine sa apelezi la o formatie decat la un DJ. Muzica live pentru familie si prieteni este cel mai bun mod de a emotiona multimea si de a tine ringul de dans mereu plin.

Muzica de la nunta ta trebuie sa fie personala pentru tine ca un cuplu, dar trebuie sa fie si pe placul invitatilor. Cel mai bun mod de a bifa fiecare dintre aceste casute si multe altele este sa va gasiti o trupa cover fantastica, pe placul vostru.

Atmosfera va fi una de neegalat

Chiar daca ai angajat un DJ local de top care iti invarte hiturile preferate din toate timpurile prin echipamente de top, sunetele pe care le vei auzi si sentimentele pe care le vei experimenta nu se vor apropia de acestea vei primi cu o trupa live grozava. Muzicienii performanti care lucreaza impreuna si interactioneaza intre ei creeaza o atmosfera pe care un DJ pur si simplu nu o poate duplica. Si daca DJ-ul are o ,,noapte libera”, dintr-un anumit motiv, toata seara ar putea fi impuscata.

O trupa va avea, de obicei, un spectacol de lumina mult mai bun decat un DJ. Un spectacol mare de lumini poate face o diferenta uriasa, astfel incat mai mare este mai bine atunci cand vine vorba de iluminat.

Energia si prezenta unui spectacol live nu se vor amesteca doar in fundal ca muzica pre-inregistrata. Tu si oaspetii dvs. veti putea simti electricitatea din aer. Atmosfera la un concert live este intotdeauna una de emotie.

Puteti lasa alegerile muzicale pe seama profesionistilor

Angajarea unei trupe cover care sa aiba grija de toate nevoile tale muzicale te va ajuta sa fii liber si sa te bucura de ziua ta mare, fara stres. Dupa ce ai anuntat stilul de muzica care iti place ei vor sti exact de ce are nevoie petrecerea. Au experienta, lasati-i sa va sfatuiasca cu privire la alegerile muzicale pentru diferitele etape ale zilei – cand sa aiba muzica live si cand sa ofere playlisturi preinregistrate. Trupele cover au cantat la sute de nunti si va pot oferi avantajul experientei lor de ani de zile, asa ca nu trebuie sa va faceti griji pentru nimic.

Interactiunea cu publicul

Nu veti obtine doar muzica, veti obtine un spectacol! Nu exista nimic ca un ritm bun insotit de niste miscari de dans sincronizate pentru a-ti face oaspetii sa doreasca sa se ridice si sa danseze. A va face pe toata lumea sa se simta bine la nunta dvs. va fi o modalitate superba de a va asigura ca va distrati si voi. Interpretii extraordinari creeaza o conexiune reala cu oaspetii. In zilele de nunta, cand toata lumea este plina de dragoste si sampanie, caldura si energia mai multor animatori stralucitori ii vor face pe toti sa se incheie noaptea cu brio. Trupe de nunta profesionale stiu sa citeasca o camera. Acestia vor analiza la ce raspund oaspetii dvs. si vor modifica set-listul in consecinta.

De asemenea, trupele cover sunt grozave daca melodiile tale preferate nu sunt atat de potrivite pentru copii, stiu cum sa creeze admosfera.

Oaspetii care nu danseaza se vor bucura sa asculte muzica mai mult

Nuntile include de obicei oaspeti din toate categoriile de varsta, de la cei mai tineri pana la cei foarte in varsta, deci este important ca formatia de nunta pe care o angajati sa poata canta o varietate de muzica pentru a acoperi decalajul. In acest fel, ei vor reda muzica de care oaspetii de toate varstele se pot bucura. Oferirea de muzica pentru o gama larga de gusturi si varste este foarte importanta daca scopul este de a realiza un eveniment care va fi memorabil pentru toti.

Cu toate acestea, chiar daca angajati cea mai buna formatie din lume, exista sanse mari ca nu fiecare musafir sa vrea sa-si scuture prada pe ringul de dans. Si pentru acei invitati speciali, este important sa oferiti muzica live pe care sa o poata bucura din plin, chiar daca sunt pe punctul de a se ridica de pe loc. Unii invitati pur si simplu ar prefera sa asculte muzica si sa priveasca trupa si altii pe ringul de dans. Pentru ei, muzica live va fi mult mai distractiva decat melodiile preinregistrate.

Cum iti organizezi cel mai bine nunta?

Fiecare cuplu merita sa aiba parte de o nunta de vis, de aceea am pregatit pentru voi o serie de sfaturi utile. La fel ca in cazul restaurantului, si incheierea unui parteneriat cu un fotograf profesionist de nunta trebuie realizata in timp util. De regula, fotografii au numeroase cereri si atunci este indicat sa va asigurati ca persoana cu care va doriti sa colaborati este disponibila pentru ziua cununiei voastre.

La fel trebuie sa procedati cu o formatie nunti, DJ-ul si videograful pentru filmari nunti. Nu lasa pe ultima suta de metri nici rochia și costumul sau verighetele. Inainte de eveniment trebuie sa reconfirmati ultimele detalii cu cei de la restaurant, cu formatia si fotograful pentru ai anunta daca au intervenit schimbari.

Previous post Cum arată bucătăria unei gospodine moderne?
Next post Am nevoie de bani urgent. Ce pot face în această situație?