Cum se poate impodobi corect un brad artificial de Craciun

Bradul tau este cumparat, acum trebuie decorat. Inainte de a va incepe decorarea, este de preferat sa definiti mai intai un stil sau o tema de culoare. Vei opta pentru un decor traditional sau mai degraba modern de pom? Alegeti un decor cu doua tonuri de culoare, cu tonuri rosii si aurii sau un brad monocrom, totul alb cu efect mat? Totul este o chestiune de gust, desigur, dar si de stilul imprejurimilor sale si de atmosfera pe care doriti sa o creati. Ca si in cazul decorarii unei camere, urmariti recomandarile Jubi si respectati regula culorilor. Nu depasiti trei nuante deoarece riscati sa obtineti un aspect neomogen. Odata ce tema este definita, diferitele ornamente pot fi agatate. Brad natural sau brad artificial, procesul ramane acelasi. Amplasarea decoratiunilor trebuie sa fie ierarhica pentru a obtine o redare echilibrata si structurata.

Pasul 1: asezati steaua de Craciun in varful copacului

Este o traditie demna de urmat sau nu? Dar pentru cei care nu isi pot imagina un brad fara, va sfatuim sa plasati steaua de la brad in prioritate, verticala si dreapta. Pentru acest prim pas este necesara scara. Punand prima data steaua, evitati accidentele, caderea globurilor sau ghirlandelor si altele care va obliga sa incepeti din nou procesul decorarii pomului de Craciun, ceea ce cu siguranta nu vrea nimeni.

Pasul 2: instalati luminile de brad

Acesta este urmatorul articol de plasat in copac. Ghirlanda electrica sta la baza decorului arborelui tau. Ea este cea care il structureaza. Opteaza pentru o ghirlanda usoara, cu lumini mici, care sa puna in valoare copacul si forma acestuia. De asemenea, acest lucru adauga farmec si magie, facand sa straluceasca toate celelalte decoratiuni. Ghirlanda usoara este instalata intr-o spirala, de sus in jos, la intervale regulate de ramuri pentru a inveli in mod corespunzator arborele. Aveti grija sa o asezati la jumatatea distantei dintre ramuri, astfel incat sa ascundeti doar cablul. Nu uitati sa alegeti culorile luminilor in functie de tema voastra generala. Luminile multicolore stralucitoare asociate cu globuri rosii si aurii nu ar fi cea mai fericita alegere. alegeti becurile albe mici, care va vor face decorul de Craciun si mai stralucitor.

Pasul 3: agatati globurile de Craciun si ghirlandele decorative

Bradul tau este acum aprins, tot ce trebuie sa faci este sa agati globurile de Craciun si alte ghirlande decorative (daca ai). Incepeti cu ghirlandele non-usoare instalandu-le pe capetele ramurilor. Acolo, alegerea este multipla, asa ca nu uitati sa le alegeti in conformitate cu restul decorului. De asemenea, aveti grija sa nu folositi prea mult cu riscul de a ascunde ramurile copacului. Apoi vine instalarea de globuri de Craciun si alte mici articole decorative. Din nou, este recomandat sa procedati in ordine si mai precis dupa dimensiune. Decoratiunile  impunatoare vor fi puse mai intai, apoi cele de dimensiuni medii si, in cele din urma, cele mai mici in timp ce se termina cu figurinele si alte obiecte mici. Pentru un aspect vizual mai armonios, distribuiti-le bine pe intregul copac, fara a uita sa pozitionati cateva in ramuri pentru a da un efect de adancime.

Pasul 4: decorati baza copacului

Chiar daca nu este neaparat usor de accesat si este camuflat de cadouri in ajunul Craciunului, nu este o optiune sa nu decora baza arborelui. Decorati-l cu o jumatate de busten sau picior de plastic rosu dur, cu o tesatura colorata. Exista o mie si una de moduri de a-l decora.

Cand sa dam jos bradul de Craciun?

Traditia ar dori ca pomul de Craciun sa fie indepartat pana la Boboteaza. Desigur, esti liber sa alegi timpul dorit. Datorita acestor numeroase sfaturi, sunteti gata sa va decorati bradul artificial.

Previous post Entretien de la piscine: simples conseils
Next post Deratizare profesionala: efecte imediate