Cum a evoluat modul în care te poți programa la hairstylist în anul 2022

Evoluția tehnologiei a determinat integrarea principiilor digitalizării în majoritatea industriilor, iar domeniul beauty a cunoscut odată cu acestea o creștere considerabilă.

Îngrijirea personală ce presupune vizita la salon a reprezentat întotdeauna o prioritate pentru cei și cele care își doresc un aspect bine îngrijit ce contribuie atât la starea de bine, cât și la încrederea în propria persoană. De-a lungul timpului, comportamentul de a găsi un stilist compatibil cu propriile preferințe și cel care viza procesul de programare au suferit diferite modificări.

La început, lipsa internetului însemna căutarea unui stilist pe baza recomandărilor oferite de prietenii apropiați, în funcție de experiențele acestora, însă oferta nu era oricum atât de impresionantă ca în ziua de astăzi. Programarea se realiza prin intermediul telefonului fix sau chiar în locație. Accesul la internet a favorizat expunerea și implicit promovarea saloanelor de beauty ceea ce înseamna că existau multiple alegeri, însă programările, în marea lor majoritate, se efectuau tot prin intermediul telefonului, de data aceasta mobil. Cu trecerea timpului noile tehnologii au evoluat astfel încât putem căuta pe internet orice ne dorim și implicit să găsim răspunsurile potrivite.

Anul 2022 ne oferă noi oportunități în ceea ce privește modalitatea de căutare a stiliștilor precum și de programare. Aplicațiile de programări online au schimbat întru totul întregul proces, simplificând totul.

MERO, prima aplicație de acest tip din România, are în prezent o comunitate impresionantă de 1.200 de profesioniști din domeniul beauty.

Aplicațiile de programări online oferă multiple beneficii utilizatorilor săi, însă poate cel mai important este cel datorită căruia îți poți face o rezervare oricând, la orice oră din zi și din noapte. Timpul este o resursă prețioasă atât pentru clienți, cât și pentru profesioniștii din domeniul beauty astfel că, cea mai întâlnită problemă consta în faptul că pentru a-ți face o programare, fie trebuia să deranjezi stilistul în timpul său liber, fie îl contactai în timpul programului tău de muncă, dar acesta nu îți putea prelua apelul.

Datorită MERO acest inconvenient este de domeniul trecutului. Tot ce trebuie să faci este să intri pe aplicație, să selectezi locația și serviciul sau serviciile de care dorești să beneficiezi, și să te programezi. Deoarece recomandările reprezintă un factor important în alegerea profesionistului, încă din cele mai vechi timpuri, în cadrul aplicației există deja 300.000 de recenzii verificate, pentru ca tu să alegi ce este potrivit pentru tine.

Previous post Extinderea casei cu o terasa multisezonieră
Next post Modalităţi prin care te poţi asigura că angajaţii tăi iubesc tricourile personalizate