Compresor de aer 500 litri MCX500/998, 380V

În lumea profesională a industriei, fiecare echipament este crucial pentru succesul fiecărui proiect. Astfel, când vine vorba despre performanță și fiabilitate, Compresorul de aer 500 litri MCX500/998, 380V de la Michelin se impune ca alegerea ideală pentru nevoile tale, comercializat de Toolsboxservices

Cu o butelie impresionantă de 500 de litri și alimentare la 380V, acest compresor este proiectat pentru sarcini de înaltă intensitate și cerințe profesionale. Antrenat de un motor electric trifazic, sistemul cu curea și cele două pistoane asigură o funcționare fluidă și eficientă, chiar și în cele mai solicitante condiții de lucru.

Construcția robustă a grupului compresor oferă durabilitate și performanță de lungă durată. Cu o ungere îmbunătățită ce necesită un consum redus de ulei, aripioare de racire și ventilare forțată cu debit mare, acest compresor se remarcă prin eficiență și fiabilitate. Mai mult, nivelul redus de zgomot asigură un mediu de lucru confortabil și sigur pentru operatori.

Echipat cu o gamă completă de caracteristici esențiale pentru operare și siguranță, inclusiv presostat, protecție termică cu resetare automată, regulator de presiune, manometru, supapă de siguranță și robinet de purjare a condensului, acest compresor îți oferă controlul complet asupra operațiunilor tale.

Datele tehnice impresionante nu fac decât să sublinieze performanța acestui compresor: cu o presiune maximă de 10 bar și un debit de aer aspirat de 1070 l/min și de 800 l/min refulat, acesta poate face față cu ușurință cerințelor tale.

Cu o putere motor de 7.5 kW și o transmisie prin antrenare directă, acest compresor este pregătit să ofere performanță constantă și fiabilă, indiferent de cerințele proiectelor tale.

Fabricat de Michelin Italia, acest compresor reprezintă o investiție solidă în viitorul eficienței și productivității în cadrul industriei. Încheie cu succes fiecare proiect și asigură-ți că munca ta este susținută de cea mai bună tehnologie disponibilă. Alege Compresorul de aer 500 litri MCX500/998, 380V și bucură-te de performanță de top în fiecare etapă a lucrărilor tale.

Photo desk, planner, laptop, books, calendar, notes, backpack, clock, coffee, study group Previous post Cum sa te organizezi mai bine ca student
Photo Image: Students socializing Nouns: Students, socializing Next post Ghidul studentului pentru o viata sociala activa