Cauti angajati pentru compania ta? Posteaza gratuit un anunt de angajare pe Trend-Jobs.ro

Pana pe 28 februarie 2021, iti creezi cont de Angajator si poti posta gratuit un anunt de angajare. Daca esti in cautare de angajati pentru compania pe care o reprezinti, posteaza anuntul tau pe Trend-Jobs.ro gratuit. Beneficiaza de oferta pe care Trend-Jobs.ro o are pentru companii cu ocazia lansarii si gaseste-ti candidatul potrivit!

Cum postezi un anunt gratuit

Pasul 1

Primul pas e sa intri pe Trend-Jobs.ro si sa iti creezi un cont de Angajator. Iti poti crea contul aici.

Pasul 2

Apoi creeaza anuntul de angajare pentru postul disponibil si trimite-l spre postare. Poti crea un anunt dand click pe butonul Posteaza un Job din meniul din partea de sus a ecranului.

Pasul 3

Ulterior, e nevoie sa alegi un plan tarifar. Alege ca Plan Tarifar pachetul Basic, pentru a obtine un anunt gratuit. In momentul platii, foloseste codul de reducere 4FXK42KM, in valoare de 100 de lei, pentru a se stinge suma de plata.

Daca te intereseaza un pachet cu mai multe anunturi, poti folosi acest cod pentru a obtine o reducere fixa de 100 de lei pentru orice pachet de pe site.

Poti folosi codul o singura data, pana pe 28 februarie 2021.

Publica anuntul tau de angajare simplu, rapid si gratuit.

Apoi trimite-ne feedback-ul tau, in cazul in care ai sugestii sau daca intampini dificultati.

Despre platforma de recrutare Trend-Jobs.ro

Platforma pune in legatura companiile angajatoare cu aplicantii aflati in cautarea unui loc de munca.

Pe Trend-Jobs.ro vei putea folosi si un filtru personalizat de cautare, pe care il imbunatatim continuu, pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune rezultate.

Angajatorii pot alege unul dintre pachetele de anunturi care se potriveste cel mai bine cu frecventa angajarilor si cu bugetul alocat.

Candidatilor li se ofera posibilitatea de a-si crea mai multe CV-uri, pentru a putea aplica folosind CV-ul potrivit pentru pozitia la care aplica.

Candidatii si si angajatorii pot comunica simplu si rapid prin intermediul formularelor de contact din cadrul platformei.

De asemenea, atat angajatorii, cat si aplicantii primesc notificari si mesaje atunci cand aplicatii trimit un CV sau cand angajatorul le respinge sau le accepta aplicatia.

Site-ul este optimizat cu ajutorul SEOmark.ro, pentru a obtine rezultate cat mai bune pentru utilizatorii platformei.

Intra acum pe Trend-Jobs.ro si publica primul tau anunt de angajare.

Previous post AllmaDesign: Agendția de Web Design care Transformă Viziunile în Site-uri Web de Succes
Next post Se apropie sezonul cald! Tu ți-ai pregătit garderoba pentru anul acesta?