Ai un iPhone 11 Pro? Iată TOP 4 lucruri pe care să le faci ca să te bucuri de el cât mai mult timp!

Atunci când îți cumperi nou, cu siguranță îți dorești să reziste cât mai mult timp. Însă, odată cu trecerea timpului, se poate întâmpla ca performanța telefonului să scadă. Dacă ai un iPhone 11 Pro, probabil te bucuri de foarte multe avantaje, cum ar fi un design modern, o cameră triplă revoluționară sau încărcare rapidă. Însă, ca să te bucuri ani întregi de poate cel mai performant smartphone produs de Apple până în prezent, ar trebui să îl păstrezi cum se cuvine. Uneori chiar și cel mai bun telefon se poate supraîncărca.

Iată TOP 4 lucruri de care să ții cont ca să menții performanța smartphone-ului tău iPhone 11 Pro!

  1. Protejează-l de căzături

În primul rând, trebuie să ai grijă ca iPhone-ul tău să rămână în stare intactă. Nu doar că va avea un aspect neplăcut, însă va fi destul de costisitor să îl repari. Un ecran spart te poate împiedica să te bucuri în totalitate de beneficiile unui telefon, în special când vine vorba de iPhone 11 Pro, care are o rezoluție încântătoare și te poate ajuta să faci poze cu aspect profesional. Prin urmare, ar trebui să investești într-o protecție pentru smartphone-ul tău, cum ar fi o husă sau o folie protectoare. Pe site-ul Lerato.ro poți găsi huse iPhone 11 Pro potrivite preferințelor și posibilităților tale financiare. 

  1. Verifica sănătatea bateriei

Este crucial să te folosești de funcția de verificare a sănătății bateriei. Un studiu arată că românii utilizează smartphone-ul în jur de 3 ore și jumătate pe zi. De aceea, este posibil ca bateria să se uzeze în timp și să trebuiască să fie înlocuită. Dacă starea de sănătate a bateriei este slabă, Apple te va anunța despre acest lucru dacă intri în ”Setări” și apoi în ”Baterie”. Dar acest lucru se întâmplă numai atunci când sănătatea bateriei scade sub 80%. Un alt lucru pe care îl poți face este să utilizezi funcția de încărcare optimizată a bateriei, care îți va încărca telefonul la capacitate maximă exact înainte să îl folosești.

  1. Redu luminozitatea

Un alt truc pentru a nu consuma bateria ineficient și de a menține performanța este să reduci luminozitatea. Ai fi surprins cât poate consuma din baterie atunci când funcționează la maxim. Totodată, acest truc va fi benefic și sănătății ochilor tăi.

  1. Păstrează curățenie în telefonul tău

La fel ca laptopurile sau desktopurile, cu cât memoria este mai încărcată, cu atât viteza de încărcare va scădea. Studiază cu atenție aplicațiile pe care le ai și gândește-te dacă într-adevăr le folosești. Unele aplicații pot ocupa foarte mult spațiu. De asemenea, poți muta pozele și videoclipurile vechi într-un cloud. 

Cu alte cuvinte, dacă deții un iPhone 11 Pro, cu siguranță ești foarte norocos. De aceea, ar trebui să ai foarte mare grijă să nu fie supraîncărcat cu lucruri care nu îți sunt folositoare și ca bateria lui să aibă o durată de viață cât mai mare!

Sursa foto: Shutterstock.com

Previous post Soluții financiare rapide și sigure în perioade de criză!
Next post AllmaDesign – Agentia Web Design care Transforma Visurile Online in Realitate