Ai nevoie de o constatare in urma unui accident auto?

Daca masina ta a suferit daune in urma unui accident rutier, este recomandat sa apelezi la un service autorizat pentru reparatii si constatari daune auto. Nu uita ca alegerea service-ului iti apartine! Pentru constatarea daunelor si intocmirea dosarului de dauna, dar si pentru ca masina ta sa beneficieze de reparatii cu piese originale omologate RAR, alege dauneautobucuresti.ro. Echipa experimentata, dotarile performante si serviciile complete fac din service-ul auto pentru reparatie si constatare dauna optiunea perfecta.

Daca masina ta a suferit daune in urma unui accident rutier, este recomandat sa apelezi la un service autorizat pentru reparatii si constatari daune auto. Nu uita ca alegerea service-ului iti apartine!

Pentru constatarea daunelor si intocmirea dosarului de dauna, dar si pentru ca masina ta sa beneficieze de reparatii cu piese originale omologate RAR, alege dauneautobucuresti.ro. Echipa experimentata, dotarile performante si serviciile complete fac din service-ul auto pentru reparatie si constatare dauna optiunea perfecta.

Din dorinta de a oferi clientilor sai servicii de calitate, centrul de constatari daune colaboreaza cu toate societatile de asigurari din Romania: Allianz, Asirom, Euroins, Generali, Grawe, Groupama, Omniasig, Uniqua.

Tot ce trebuie sa faci este sa te programezi pentru constatarea daunei si sa iti aduci masina in service. Prezinta-te la sediu pentru revizuirea daunelor autoturismului si pentru stabilirea lucrarilor de reparatii. Vei beneficia in cel mai scurt timp de evaluarea reparatiilor necesare si devizul de cheltuieli ce vizeaza piesele de schimb si manopera. De restul se ocupa  cea mai buna echipa in domeniu. Deplasarile vor fi la fel de simple, deoarece, pe toata durata interventiei de reparare, vei primi o masina la schimb, indiferent de contravaloarea daunelor.

Ce beneficii ai la centrul de constari daune auto?

  • Programare instant. Suna la centrul auto, programeaza-te, iar consultantii iti vor da toate informatiile si detaliile necesare.
  • Intocmire dosar dauna dauna gratuit. Daca ai nevoie de ajutor, un consilier te va insoti la centrul de daune, oferindu-ti suport pe tot parcursul procesului de intocmire a dosarului.
  • Tractare gratuita. In cazul in care masina este avariata si nedeplasabila, centrul auto iti tracteaza vehiculul gratuit de la locul accidentului.
  • Reparatii rapide. Timpul este important pentru oricine, astfel ca reparatia masinii tale va fi facuta in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de dauna.
  • Decontare directa. Rapid, simplu si sigur. Asta inseamna ca masina ta va beneficia de cele mai bune servicii, timp scurt de reparatie si, bineinteles, garantia unei manopere de calitate. Nu trebuie sa astepti decontarea daunei de catre compania de asigurari, astfel ca, dupa finalizarea reparatiei, poti ridica imediat masina din service. Totodata, nu va trebui sa achiti factura de reparatie, intrucat centrul auto o va deconta direct la societatea de asigurare unde ai deschis dosarul de dauna.

Pentru a demara si finaliza reparatia masinii tale, parcurge urmatorii pasi:

  1. Notifica compania de asigurare la care ai incheiat polita de asigurare.
  2. Programeaza-te telefonic la Service dauneautobucuresti.ro – centru de constatari daune auto autorizat – pentru intocmirea dosarului de dauna si efectuarea reparatiei cu plata prin decontare directa de catre societatea de asigurare la care soferul vinovat de producerea accidentului detine o polita RCA.
  3. Un consilier te va ajuta sa intocmesti constatarea amiabila si dosarul de daune. Atentie! In formularul de dauna trebuie trecute toate elementele ce trebuie constatate.
  4. Dupa intocmirea actelor, masina ta va beneficia de reparatii cu piese originale omologate RAR.
Previous post De ce să optezi pentru sistemele de încălzire în pardoseală de la Maricon?
Next post 4 aspecte la care sa fii atent atunci cand cumperi un ghiozdan pentru copilul tau